Doliu fără margini în lumea filmului! A murit o mare actriță

Lumea filmului este din nou în doliu, după ce o actriță celebră a plecat din această lume.

A lăsat în urmă o mulțime de amintiri, o avere culturală de mare valoare, dar și lacrimi și tristețe. Celebra actriță a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 91 de ani.

A murit o actriță celebră
Lumea actorilor este îndoliată și plină de durere, după ce a pierdut o mare valoare. Este vorba despre actriţa de teatru şi film Sally Ann Howes, care a murit la vârsta de 91 de ani. Familia a fost cea care a făcut public evenimentul tragic ce a șocat pe toată lumea.


Moartea a fost una naturală, având în vedere că avea o vârstă înaintată. A fost foarte activă până la o vârstă îndepărtată, pentru că își iubea meseria și nu putea sta departe de scenă. Cei dragi sunt în stare de șoc și cu greu vor reuși să treacă peste aceste întâmplări.


Vezi și: Lumea sportivă, în doliu! A murit la doar 32 de ani
Aceasta a jucat pe Broadway şi West End, fiind renumită pentru spectale precum „Chitty Chitty Bang Bang” şi „My Fair Lady”. Actriţa de teatru şi film Sally Ann Howes s-a născută la Londra pe 20 iulie 1930, iar anii următori au fost extrem de buni pentru ea, având parte de o mulțime de reușite.


Mai apoi, aceasta a fost nominalizată în 1963 la premiile Tony pentru rolul din „Brigadoon”, producţie care a fost prezentată doar două săptămâni, dar care a avut succes. Amintim că printre actorii cu care a jucat s-au numărat Vivien Leigh, în „Anna Karenina” (1948), şi John Mills, în „The History of Mr. Polly” (1949).
A avut roluri importante, pe care le-a primit, de multe ori, fără probe. Producătorii vedeau că are un har aparte și îi ofereau șansă să performeze. Toți apropiații sunt șocați și regretă că au pierdut un astfel de om.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.