Din păcate, o veste neplăcută. Da, este vorba despre Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu se retrage încet încet din activitate.

După o viață întreagă în slujba publicului, pe care l-a încântat cu vocea sa inconfundabilă, marea artistă se pregătește să tragă cortina.

În ultimii doi ani, Maria Ciobanu a trăit în America, unde viața este diferită, dar acum, când a revenit în țară, a povestit cât de mult i-au lipsit România și românii.

Maria Ciobanu s-a temut că moare departe de casă
Ajunsă la venerabila vârstă de 84 de ani, Maria Ciobanu a spus că și-a dorit enorm să se întoarcă în România, asta după ce ultimii doi ani și i-a petrecut alături de copiii stabiliți în America.

Iubește mult țara în care s-a născut, a crescut și a făcut carieră, iar dorința ei cea mare a fost să nu cumva să se stingă departe de țara ei dragă. Ar fi venit mai devreme în România, dar condițiile sanitare nu i-au permis, însă odată ce a pus piciorul pe pământ românesc, inima i-a venit la loc.

Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu. Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin. Să mă ajuți să ajung în țara mea, a declarat Maria Ciobanu la Kanal D.

Maria Ciobanu a explicat de ce a renunțat la spectacole
După o viață trăită pe scenă, Maria Ciobanu a decis că a fost suficient și că a venit vremea să închidă acest capitol. Nu mai vrea să cânte. A decis asta când a atins pragul de 80 de ani. Atunci a simțit că orice început are un sfârșit și că a venit vremea să se retragă din activitate și să-i lase pe alții să bucure publicul.

Cu cântatul s-a oprit când am împlinit 80 de ani, când m-am retras. Nu mai cânt. Orice început are un sfârșit, a mai spus marea artistă.

Acum Maria Ciobanu se apropie de vârsta de 84 de ani și spune că nu știe dacă se va mai întoarce în America. În timp ce artista privește cu resemnare renunțarea la scenă și vârsta care nu stă pe loc, familia ei o încurajează, o iubește și o prețuiește, având grijă să-i spună permanent că mai are multe de făcut în această lume.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.