Din pacate, este stirea inceputului de an in Romania.

Cazul lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, a tinut prima pagina a ziarelor inca din 2012.

Atunci, el a fost prins si condamnat la moarte prin spanzurare, pentru trafic de droguri.

Cu toate ca tatal si bunica tanarului si-au pus sperantele in autoritatile din Kuala Lumpur si in autoritatile romane,

rugamintile lor au ramas fara raspuns. Acum, tatal lui Ionut Gologan a facut un anunt care i-a cutremurat pe cei care mai sperau ca va scapa cu bine din inchisoare.

Veste de ultima! Cutremurator ce s-a intamplat acum cu Ionut Gologan
Se pare ca tanarul a ajuns intr-o stale deplorabila. Tatal lui Ionut sustine ca banii pe care i-a primit ca donatii nu l-au ajutat sa isi salveze copilul si sa il aduca inapoi acasa.

„Baiatul meu a ramas fara dinti in gura, a fost batut si chinuit, a slabit piele si os de nimeni nu l-ar mai recunoaste. E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentinta e aceeasi.

Nu exista acord diplomatic intre cele doua tari. Copilul meu a fost folosit. Nici nu stia ce e in bagaj, la momentul la care i s-a gasit metamfetamina. Era un copil amarat de la tara, folosit de altii drept caraus. Ce-o fi fost in mintea lui… Nici nu mai conteaza.

Intreaga viata i-a fost distrusa, arata ingrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc cand mai vorbim la telefon. Vrea in tara, vrea acasa, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante. Ne e foarte dor de el, stim ca a gresit, dar nu merita o asa soarta”, a marturisit Dumitru Gologan, pentru Observatorul Prahovean.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.