Din pacate, este stirea diminetii! Doamne fereste! S-au confirmat zvonurile despre Horia Moculescu: Din pacate, nu…

Horia Moculescu trece prin momente grele.

Artistul se afla internat in spital, unde ar fi ajuns in stare grava. Mariana Moculescu, fosta lui sotie, a facut primele declaratii despre starea compozitorului.

Horia Moculescu (84 de ani) se afla internat in spital, dupa ce s-ar fi simtit foarte rau. Celebrul compozitor a ajuns pe mana medicilor de mai bine de o luna, iar starea sa de sanatate nu se imbunatateste de loc.

Artistul a fost conectat la un aparat de oxigen, din cauza insuficientei respiratorii si se afla sub supravegherea cadrelor mdicale. Horia Moculescu avea o saturatie de oxigen destul de mica si nu putea respira.

Marian Moculescu, fosta lui sotie, sustine ca Horia nu este deloc bine. Problemele de sanatate sunt din cauza unor probleme la plamani, dar si a TBC-ului care s-a agravat pentru ca ar fuma in exces, desi medicii i-au interzis.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Horia Moculescu a vorbit despre problemele sale de sanatate. Artistul sufera de o boala pulmonara, in urma fumatului excesiv. Compozitorul a ramas cu probleme de sanatate, dupa ce a fumat mult in anii tineretii. In prezent, Horia Moculescu urmeaza un tratament pentru cresterea de oxigen.

„Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.