Dieta minune cu care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă vedeta într-o zi –>>

Dieta minune cu care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă vedeta într-o zi

Minodora a spus ce regim alimentar a respectat, de a reușit să ajungă de la 100 de kilograme la 60 kilograme.

Minodora a slăbit miraculos în ultima perioadă și se declară extrem de fericită că a reușit să ajungă la kilogramele

dorite. În cadrul unui interviu, artista a spus ce dietă a ținut de a reușit să slăbească 40 de kilograme.

Minodora recunoscut că a apelat la operația de micșorare a stomacului, apoi a fost atentă la ceea ce a mâncat. Transformarea este spectaculoasă, iar artista este aproape de nerecunoscut. Cântăreața a ajuns la 60 de kilograme și își dorește să se oprească la această greutate.

Artista recunoaște că are grijă la alimentația sa și nu mai mănâncă în exces. Totodată a vorbit și despre ritualul ei pentru față, unde aplică mai multe creme, pentru a avea un ten impecabil.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Mă opresc la 60 de kilograme. Pentru față folosesc un întreg tratament: peeling-uri pentru față, cremă de zi, cremă de noapte și cremă de ochi. Am un întreg ritual. Și pentru piele am la fel, creme speciale pentru corp.”, a spus Minodora pentru Wowbiz.

Artista a mărturisit că în toată cariera sa a fost iubită de fani, indiferent de greutatea pe care o avea. Minodora era invitată la evenimente pentru a face atmosferă și când avea mai multe kilograme în plus, fiindcă facea show și toată lumea era în picioare.

„Constat cu foarte mare plăcere că am foarte multe mesaje prin care oamenii îmi spun că le place de mine ca și om. Este cea mai mare realizare a mea, oamenii îmi spun că mă plac pentru caracterul meu, pentru faptul că nu am uitat de unde am plecat, pentru că sunt modestă. În final, ei îmi spun că m-au plăcut și când aveam 100 de kilograme, că nu a contat acest aspect. Eu am fost iubită și cu 100 de kilograme, foarte norocoasă și binecuvântată mă consider. Eu nu am primit comentarii negative în legătură cu acest aspect, nu am avut probleme de acest gen în 20 de ani de carieră. Oamenii au apreciat valoarea umană, apoi valoarea mea ca și artist. Este mare lucru”, a mai spus artista.

„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva. Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon.

După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62! Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame’, spunea Minodora.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.