Dezvaluiri halucinante chiar de Craciun! Andreea Mantea, snopita in bataie cand a fost insarcinata! Vedeta Kanal D a rupt tacerea: Urma sa fie arestat –>

Andreea Mantea a fost invitata in cadrul emisiunii prezentata de Denise Rifai la

Kanal D, unde a facut dezvaluiri sincere despre viata sa.

Vedeta a marturisit ca a trecut prin momente cumplite cand a fost insarcinata.

Putina lume stie prin ce calvar a trecut Andreea Mantea atunci cand era insarcinata. Vedeta Kanal D si-a deschis sufletul in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Andreea Mantea a marturisit ca a ales sa accepte situatia si nu a facut niciun demers atunci in acest sens.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mai mult, Andreea Mantea spune ca timpul vindeca ranile, iar in prezent a depasit acele momente de cosmar: „Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta.

Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu. El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.