Detalii inedite despre Cabral: vârstă, înălțime, copii. Ce salariu are la Pro TV

Probabil nu există român care să nu-l cunoască pe Cabral, însă anumite detalii, gen vârstă, salariu, înălțime sau copii,

sunt mai puțin știute.

Pe numele său complet Cabral Neculai Ibacka, acesta este prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român.

Cabral s-a născut în București, într-o familie mixtă, dintr-un tată congolez și o mamă româncă.

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuţi și apreciați prezentatori TV din România. În momentul de față, figura lui se identifică cu show-ul interactiv „Ce spun românii?”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Îndrăgitul prezentator nu este cunoscut doar pentru emisiunea prezentată la Pro TV, ci şi pentru veleitățile sportive. A fost unul dintre primii promotori ai dansului sportiv Tae Bo la noi în ţară și totodată a făcut performanță în kickboxing. A devenit vicecampion european la kickbox, la doar 17 ani.

Cabral – vârstă și înălțime
Vedeta Pro TV s-a născut pe 4 octombrie 1977, în Bucureşti, într-o familie mixtă. Tatăl său, Alexandre Ibacka, este de origine congoleză, iar mama, Argentina Boldea, este româncă. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care tatăl său urma Medicina la Universitatea Bucureşti. Așadar, Cabral, la vârsta de 43 de ani, se află la apogeul carierei sale, trecând, pe rând, pe la Antena 1, Prima TV, Acasă și în cele din urmă Pro TV. În ceea ce privește înălțimea, putem spune că este impresionantă. Cabral măsoară nici mai mult nici mai puțin de 2 metri, ceea ce-l face cel mai impozant prezentator TV din România.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.