Delia a rupt tacerea! Adevaratul motiv pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor

Delia Matache a facut primele declaratii cu privire la plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor! Cantareata a marturisit adevaratul motiv pentru care actorul a decis sa ia aceasta decizie radicala!

După ce a fost anunțată despărțirea dintre Mihai Bendeac si Antena 1, au circulat mai multe zvonuri. Actorul ar fi susținut că ar fi avut un conflict cu colegii din echipa de producție.

Cu toate acestea, situația nu este foarte clară. Nu este pentru prima dată când Bendeac a încercat să plece de la Antena 1. El a fost înlocuit de Dan Badea în juriul din ediția 13, sezonul 12. Delia Matache a mărturisit de ce comediantul a decis să plece brusc de la Antena 1.

Plecarea lui Mihai Bendeac a creat multă dezamăgire în rândul celor care au urmărit de-a lungul timpului emisiunea „iUmor”, de pe Antena 1. Fanilor nu le-a venit să creadă că actorul a fost dispus să părăsească postul de televiziune fără să ofere și o explicație foarte clară înainte. Cu toate acestea, Delia a oferit răspunsul mult așteptat de oameni.

Delia Matache a făcut un live pe contul său de TikTok, recent. Acolo, cântăreața a vorbit, printre multe altele, despre plecarea lui Mihai Bendeac din juriul emisiunii de umor.

Vedeta a fost luată la întrebări de fanii săi, deoarece aceștia și-au dorit un răspuns care să îi lămurească.

Așa cum era de așteptat, cântăreața a evitat să răspundă. Totuși, Delia a lăsat să se înțeleagă faptul că Mihai ar fi fost foarte supărat pe toată producția de la Antena 1.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus.

Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a spus Delia Matache pe TikTok.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.