Declarația de ultimă oră a președintelui Joe Biden: „Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia” ==>

Joe Biden a facut o declaratie despre situatia actuala din Ucraina si care ar fi consecintele acestei invazii ruse pe teritoriul ucrainean.

Preşedintele american Joe Biden a declarat, sâmbătă, că alternativa la sancţiunile contra Rusiei pentru invadarea Ucrainei ar fi un al Treilea Război Mondial.

Declaratia prsedintelui american Joe Biden.

Nu a exclus cel de-al Treilea Razboi Mondial

„Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara

care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”,
a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen.

Preşedintele rus Vladimir Putin, atacând Ucraina,” obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

Biden a mai prezis că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războiul aduce Europa şi NATO mai aproape.

Bancile din Rusia au fost excluse din SWIFT. Casa Alba, Comisia Europeana, Franta, Germania, Italia, Anglia si Canada au raspuns afirmativ acestei initiative si au exclus bancile rusesti din sistemul SWIFT, o retea de maxima securitate care conecteaz sute de banci si institutii financiare din toata lumea. Toata lumea a fost de acord ca acest razboi sa fie o pierdere strategica pentru Putin. Gigantii media nu mai permit monetizarea sau derularea de campanii publicitare pe nicio platforma detinuta de Meta Youtube a blocat posibilitatea de monetizare a continutului pe teritoriul Rusiei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.