De necrezut! Cum arată meniul într-o maternitate din Germania. Alexandra, o româncă internată acolo, a rămas mută de uimire

Povestea româncei care a născut într-o maternitate din Germania a devenit virală pe rețelele de socializare. Tânăra a publicat meniul pe care personalul medical îl oferă proaspetelor mămici.

Potrivit Alexandrei, tânăra româncă, meniul maternității din Germania este unul gustos, variat și bogat în vitamintele și nutrienții necesari unei proaspete mămici.

Micul dejun conține o felie de pâine cu unt, cremă de brânză, cașcaval, două felii de salam, 100 de grama de iaurt, budincă de vanilie și un pahar de suc.

Pentru masa de prânz Alexandra a povestit că pacientele au posibilitatea de a alege ce vor să consume: meniu standard, vegan sau light (ușor). Supă, cartofi și pește în sos de brânză și iaurt la desert

Pe lângă diversitatea felurilor de mâncare, românca a fost foarte încântată de faptul că personalul meternității ține cont de modul în care sunt preparate alimentele, mai exact la aburi sau fierte, nimic nu este prăjit.

La cină Alexandra avea la dispoziție mai multe feluri de tartine cu suncă, cașcaval ori piept de pui, cartofi copți, ravioli și de la nicio masă nu lipsea legume proaspete, salată sau legume gătite la aburi.  a fost una destul de variată: de la diverse tipuri de tartine (cu cașcaval, șuncă, piept de pui), la cartofi copți, ravioli și cum (desigur) fără tradiționalii cârnăciori – toate servită cu salată de legume proaspete.

Totodată, maternitatea pune la dispoziție femeilor lăuze ceai și cafea nelimitate.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.