De ce a plecat, de fapt, Alexandra Dinu de la Romanii au talent. A fost inlocuita cu Mihai Bobonete –>

Noul sezon Romanii au talent vine cu un nou suflu.

Alexandra Dinu si Florin Calinescu nu mai fac parte din juriu, iar in locul lor au venit Mihai Bobonete si Dragos Bucur.

Multa lume se intreaba de ce Pro TV a luat aceasta decizie.

Telespectatorii care au urmarit noul sezon Romanii au talent au avut parte de o surpriza. Dupa plecarea lui Florin Calinescu la Prima TV, nici Alexandra Dinu nu mai face parte din juriu. In locul lor au venit Dragos Bucur si Mihai Bobonete.

Potrivit primelor informatii, producatorii ar fi luat decizia inlocuirii Alexandrei Dinu pentru a aduce o dinamica momentului jurizarii.

Smiley si Pavel Bartos prezinta in continuare emisiunea de la Pro TV! Dragos Bucur s-a aratat entuziasmat de noua colaborare: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Mihai Bobonete a facut si el primele declaratii: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.