De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro: „A fost un șoc”

Visul cel mai mare al Cristinei Spătar a fost să devină mamă.

Artista suferă de o afecțiune pentru care nu există tratament, astfel că a fost nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro.

Cristina Spătar a explicat acum de ce nu a putut rămâne însărcinată pe cale naturală.

Cristina Spătar a mărturisit faptul că nu a putut să rămână însărcinată pe cale naturală. Artista își dorea nespus de mult să aibă un copil, astfel că a făcut tot ce a fost necesar pentru a rămâne însărcinată.

Cântăreața se confruntă cu o afecțiune pentru care nu există tratament și a fost nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă.

De ce afecțiune suferă Cristina Spătar
Cristina Spătar a recunoscut întotdeauna că a apelat la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă. Dacă nu ar fi luat această decizie, atunci artista nu ar fi avut un copil niciodată.

Artista a explicat faptul că, în urma unei răceli grave netratate, trompele s-au lipit. Pentru această afecțiune nu există, cel puțin momentan, un tratament. Astfel, Cristina Spătar a rămas însărcinată cu ajutorul fertilizării in vitro.

„Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc’, a spus Cristina la Antena Stars.

Deși nu i-a fost ușor, Cristina Spătar nu a renunțat la visul ei de a fi mamă, iar acum se bucură de doi copii. Artista s-a confruntat cu depresii severe în urma tratamentelor pe care le-a făcut.

Chiar și după ce a născut, Cristina Spătar a suferit de depresie post-natală, accentuată și de afecțiunile pe care le are.

Cristina Spătar este bine și fericită în prezent. Artista a spus că a reușit să treacă peste probleme cu ajutorul lui Dumnezeu. În plus a și făcut terapie cu un psiholog. Acum, cântăreața se poate bucura liniștită de cei doi copii.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.