DE-A RÂSU’ PLÂNSU’! O IEȘEANCĂ A RUPT UN GARD ȘI A SPART UȘA DE LA CASA AMANTEI CA SĂ-ȘI ADUCĂ SOȚUL ACASĂ

De-a râsu’ plânsu’! O ieșeancă a rupt un gard și a spart ușa de la casa amantei ca să-și aducă soțul acasă.

Femeia înșelată a fost condamnată la 11 luni de închisoare, cu amânare, pentru violare de domiciliu și distrugere.

Femeia a mers la casa amantei pentru a-și aduce soțul înapoi acasă.

Ieșeanca a rupt gardul, a spart ușa cu mâinile goale și a început să-și caute bărbatul în locuința rivalei. Între Alina V. și victimă există un conflict mai vechi, generat de faptul că prima bănuia că fostul ei soț ar fi avut o relație extraconjugală cu cea de-a doua.

”Ca urmare a acestei acțiuni, inculpata s-a tăiat la mână, suferind leziuni ce au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Văzând comportamentul inculpaților, persoana vătămată a blocat ușa de acces cu propriul corp și a scos cheia din ușă, iar, ulterior, a luat o butelie de aragaz pe care a proptit-o în ușă cu piciorul și a sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate”, au subliniat anchetatorii.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Alina V. la 11 luni de închisoare, cu amânare, pentru violare de domiciliu și distrugere: ”Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă Luminița S. Îi obligă pe inculpați la plata, în solidar, către partea civilă a sumei de 6.000 de lei, cu titlu de daune morale. O obligă pe inculpata Alina Mihaela Voia la plata către partea civilă a sumei de 1.750 de lei, cu titlu de daune materiale”, se arată în decizia instanței, potrivit bzi.ro.

Pe lângă pedeapsă, ieșeanca Alina Mihaela Voia (40 de ani) a fost obligată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Ţigănaşi. Sentința nu este, însă, definitivă.

”Eu nu eram la locuința victimei. Eram într-un bar din localitate. M-am întâlnit cu o persoană căreia trebuia să îi vând lemne. În acea seară am sunat-o pe soția mea, iar aceasta mi-a spus că se află la un spital din Iași și că ar fi mers în acea seară să mă caute la locuința unei femei”, a menționat bărbatul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.