Dan Bittman a recunoscut că iubește, după ce a fost văzut cu Denise Rifai. “Totul e pe bune!”

Dan Bittman face primele declarații despre viața sa amoroasă, după ce zilele trecute a fost văzut la un eveniment monden alături de Denise Rifai. Artistul spune că nu este singur și recunoaște că toate greșelile din relații au fost ale lui.

Zilele trecute, Dan Bittman și Denise Rifai au fost surprinși împreună la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Cei doi au stat împreună toată seara și au ieșit de mai multe ori afară. S-a zvonit că între artist și prezentatoarea de la Kanal D ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie, însă niciunul nu a confirmat până acum informația. Aflat la eveniment, Dan Bittman a vorbit despre viața lui sentimentală într-un interviu și a declarat că nu este singur, dar și că toate greșelile din relații au fost ale lui.

„Am avut chef să ies și să mă văd cu o grămadă de prieteni. M-am revăzut cu Botezatu după foarte multă vreme. Cătălin era asociat la un bar de pe Calea Moșilor și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu. Atunci ne-am cunoscut. Sunt povești, multe povești.

Eu zic că e mult 80% (n.r. – dintre femei, întrebat de reporter cum e să fie dorit de atâtea doamne și domnișoare) să mă iubească. Mă simt bine în pielea mea. Unele doamne au o părere bună despre mine, celelalte au greșit definitiv și irevocabil. Toate greșelile din relații au fost ale mele. Nu sunt singur. Am și trei băieți minunați. Ne facem programul împreună. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor. Nu pot vorbi de singurătate”, a povestit Dan Bittman într-un reportaj difuzat de Prima TV, relatează Fanatik.

Motivul pentru care Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan

Deși nu s-au despărțit în condiții tocmai bune, Dan Bittman spune că motivele despărțirii sunt ale lui și este asumat când spune asta. „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a declarat cântărețul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.