Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi. Partenera lui Virgil Ianțu și Valentina Pelinel, apariții de senzație –- >>

Weekend-ul trecut, mai multe vedete din România au fost prezente la nunta milionarului Cristian Burci (57 ani) cu Elena

Voinea (33 ani), fosta iubită a lui Radu Mazăre.

Evenimentul a avut loc în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite.

Andra și Loredana au întreținut atmosfera la nunta de lux, printre alți artiști și momente spectaculoase, precum spectacole cu șoimi sau balerine.

Dincolo de multitudinea de oameni de afaceri prezenți la eveniment, în cadrul nunții au participat și multe vedete din România. Cătălin Măruță a însoțit-o pe soția sa, Andra, cuplul Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost și ei prezenți, manelistul Adrian Copilul Minune a participat de asemenea, dar și Virgil Ianțu, alături de partenera lui și fiica lor, Jasmina.
Nunta lui Cristian Burci cu Elena Voinea a avut loc la hotelul The Emirates Palace, unde cea mai ieftină cameră costă 570 euro pe noapte, conform site-urilor de rezervări online.
Evenimentul a fost unul grandios, ocazie cu care vedetele din România și-au etalat cele mai spectaculoase ținute. Vezi cum s-au îmbrăcat câțiva dintre oaspeții faimoși în galeria foto de mai sus.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.