Cum s-a îmbrăcat Carmen Ionannis la slujba de Crăciun. Mesajul președintelui pe 25 decembrie

Crăciunul este un prilej perfect pentru ca oficialii statului să le transmită mesaje sincere cetățenilor.

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, au mers împreună la biserică în această zi mare, unde au

transmis și câteva gânduri bune românilor de pretutindeni.

Carmen Iohannis, ținută elegantă de Crăciun
Ca în fiecare an, președintele Klaus Iohannis și soția lui au fost prezenți la biserică, la slujba dedicată Nașterii Domnului. Cei doi s-au asortat perfect și au afișat un look extrem de elegant, așa cum ne-au obișnuit. Soții au optat pentru o ținută simplă, care le-a scos în evidență stilul elegant.

Soții au avut ținute aproape la fel, simple, bazate pe negru. Pentru că este destul de frig, Carmen Iohannis a optat pentru un palton lung. Până și eșarfa primei-doamne și cravata președintelui au fost unele asortate, în tendință cu sărbătorile. Nu a lipsit nici geanta elegantă de pe umăr și nu au uitat nici de zâmbetele largi care au venit ca o gură de aer proaspăt pentru românii greu încercați în ultima vreme.

Direct de la Biserica Romano – Catolică, din Sibiu, președintele le-a transmis românilor un Crăciun liniștit, în care cu toții să aibă parte de clipe frumoase alături de cei dragi. Încă o dată, Klaus Iohannis a mărturisit că cel mai mult își dorește ca această perioadă grea să treacă și cu toții să ne găsim liniștea și să uităm de nemiloasa boală a momentului.

„Vă doresc tuturor Crăciun fericit, liniște și pace în familie! Naşterea Domnului să vă aducă şi linişte în suflet şi să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă doresc Sărbători fericite!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, sâmbătă, în dimineaţa de Crăciun.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.