Cum își câștiga Nadine banii în tinerețe, pe când era în SUA

Nadine Voindrouh (44 de ani) a devenit cunoscută publicului din România în urmă cu 18, când, la TVR, s-a lansat emisiunea

dedicată noii generații în muzică, “Școala vedetelor”.

După participarea la acest show de talente, Nadine, pe atunci la vârsta de 22 de ani, a luat o decizie radicală, plecând în America pentru a-și reface complet viața după ce s-a luptat cu o serie de probleme legate de viciile pe care le avea – fumatul și consumul excesiv de alcool.

Vedeta și-a reamtit recent de acel episod din viața ei și a povestit, în emisiunea “Teo Show”, moderată de Teo Trandafir, de la Kanal D, cum a făcut bani peste Ocean și care era viața ei acolo.

„Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor.

Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, i-a mărturisit Nadine lui Teo.
Vedeta de televiziune a revenit în România 2009 și a reluat relația cu fostul iubit, Dragoș Apostolescu. Cei doi au împreună și un fiu în vârstă de 10 ani, Noah.

„M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a adăugat cântăreața. Cum își pregătește Nadine fiul pentru când va deveni soț Nadine a explicat în urmă cu câteva zile cât de mult se implică în creșterea și educarea fiului ei și a dezvăluit, prin intermediul rețelelor de socializare, cum îl pregătește pe băiat pentru rolul de viitor soț.

„Astăzi a fost prima zi când Noah, băiatul meu de 10 ani, și-a început îndatoririle față de casa în care locuim, dar și față de femeia cu care va face casă într-o zi. Vreau să înțeleagă că va avea o relație egală cu ea, și că va fi mai bărbat dacă va ajuta la treburile casei. Așadar, eu am dat cu mătura, el cu mopul și a șters praful (în toată casa!). Pentru toate astea nu a primit nimic înapoi, și nici nu a cerut ceva (nici nu i-aș fi dat). De data viitoare va și mătura, însă astăzi, când a încercat, am crezut că voi ceda nervos văzând cum aruncă praful în toate zările.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.