Cum arătau vedetele în prima zi de școală. Tu le recunoști?

Astăzi are loc marea deschidere a noului an școlar. Este un moment important atât pentru elevi, cât și pentru părinții lor, care își amintesc cu drag de vremurile în care ei erau în această ipostază.

Vă lăsăm aici câteva imagini cu vedetele voastre preferate din prima zi de școală. Sigur nu le veți recunoaște.

Vedetele la școală
Data de 13 septembrie este una importantă, pentru că azi revin în bănci elevii. Cu ocazia acestui eveniment, mai multe vedete au publicat imagini fie acum, fie anul trecut, cu ele pe vremea când purtau uniformă și aveau doar câțiva ani.

Prima a publicat o imagine chiar acum, când și fiul celebrei actrițe a mers la școală. Obișnuiește să scrie destul de des și este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ar fi putut rata nici această ocazie de azi. Fiul ei începe acum clasa I și o încearcă o mulțime de emoții și la fel și pe cel mic.

l înțelege, pentru că la fel de emoționată a fost și ea când a pășit pentru prima dată pragul școlii, mai ales că a întârziat și a apucat loc abia în ultima bancă. Era tristă că nu vede la tablă, dar se bucura că are o învățătoare tânără. Ulterior, a fost mutată în prima bancă pentru că era prea mică, exact cum este și acum: la fel de tânără, firavă și frumoasă.

Este greu să o recunoști, pentru că s-a schimbat mult de atunci din toate punctele de vedere, la fel și trăsăturile ei. Totuși, zâmbetul Danei Rogoz a rămas la fel de cald și plin de sensibilitate.

Prima zi de școală pentru vedete
Următoarea vedetă este ușor de recunoscut, pentru că pare că nu s-a schimbat deloc la chip: același zâmbet timid, cald, un chip peste care parcă nu au trecut prea mult anii. Elena Gheorghe își amintește și ea cu drag de vremurile apuse și parcă și-ar mai dori să fie măcar o zi copil.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.