Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Neagu din “Numai iubirea”. A pus actoria pe pauză

Vă mai amintiți de micuța Bianca Neagu din celebra telenovelă Numai iubirea? Au trecut câțiva ani de la aparițiile sale alături de Alexandru Papadopol și Corina Dănilă, timp în care Bianca a crescut și este o tânără frumoasă și foarte talentată.

Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Neagu

Bianca are acum 25 de ani și este greu de recunoscut. Când avea opt ani era un copil celebru, iar de-a lungul timpului a jucat în cele mai mari telenovele din România: Numai iubirea, Păcatele Evei, Mamă după ora 5, Daria, iubirea mea și Inimă de ţigan.

Ulterior a pus pe pauză actoria și s-a axat pe alte domenii de activitate care i-au adus împlinire. Tânăra a urmat cursurile Facultății de Psihologie și și-a descoperit talentul și pasiunea în lucrul hand-made. Bianca Neagu creează tot felul de accesorii pe care le promovează pe pagina ei de Instagram. Este un talent moștenit de la bunica sa, iar Bianca are mare plăcere să poarte ceea ce creează cu mâinile ei.

Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu, spunea Bianca în urmă cu ceva timp.

Bianca Neagu: am luat o pauză de imagine

Actrița din Numai iubirea a mărturisit că a simțit nevoia să ia o pauză de imagine și că în tot acest timp s-a descoperit și s-a autodepășit. Tânăra are un master în logopedie și este preocupată de acest domeniu, dar a precizat că nu s-a desprins total de actorie.

Chiar dacă nu a mai apărut în producții mari, Bianca Neagu a mai jucat în reclame și videoclipuri, chiar și într-un video cu Simona Halep la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

Numai iubirea a fost prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures. Telenovela a fost structurată ca un serial format din 100 de episoade a câte 60 de minute. Bianca a jucat alături de Dan Bordeianu, Alexandru Papadopol, Corina Dănilă, Oana Zăvoranu, Adela Popescu și mulți alții. Telenovela a avut mare succes în rândul publicului din România, fiind o producție integral românească începând de la scenarist, producători, regizori, actori și echipa tehnică.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.