Cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe. Cu greu o recunoști

Nu multă lume știe cum arăta actualul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în tinerețe, dar și faptul că inițial a fost membră PRM.

Aceasta s-a înscris în primul partid politic pe când era elevă în clasa a zecea.

După numai trei ani ea a devenit lidera Organizației de Tineret România Mare Dolj. Chiar dacă a devenit deputat PRM la vârsta de 25 de ani, mai apoi a trecut în tabăra social-democraților.

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, este în politică de foarte mulți ani. Aceasta s-a înscris în primul partid politic la doar 16 ani, când încă era elevă de liceu.

Primii pași în politică

Acum, Lia Olguța Vasilescu are 44 de ani și are trecută în portofoliu funcția de ministru al Muncii,

dar și de primar al Craiovei, unde a fost lider administrativ timp de cinci ani, până în 2017, când a trebuie să își dea demisia pentru a face parte din Guvern. Chiar dacă acum face parte din Partidul

Social Democrat, prima dată când a intrat în politică, Lia Olguța Vasilescu a ales PRM. După numai trei ani aceasta a devenit liderul Organizației de Tineret România Mare Dolj.

Apoi, ea a terminat cursurile Facultății de Litere şi Istorie din Craiova, unde a studiat specializarea română-italiană. După aceea, deși ea era în același timp și politician, a decis să urmeze calea jurnalismului. S-a angajat la cotidianul local, numit „Cuvântul Libertăţii”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.