Cum arata fiul celebrei actrite Valeria Seciu, care traieste de ani buni pe muntele Athos, si ce spune despre mama lui: „Mama a fost impacata…”

Cum arata fiul celebrei actrite Valeria Seciu. Alexandru Cotescu, fiul „Divinei” Valeria Seciu si al regretatului actor

Octavian Cotescu, traieste de ani buni la manastirea Vatoped de pe Muntele Athos, unde a imbracat haine monahale si e cunoscut sub numele de Monahul Daniil.

Acesta a povestit cum a acceptat mama lui decizia sa si cum e viata lui la manastire.

La scurt timp dupa ce tatal lui a decedat si dupa ce a terminat facultatile de constructii si teologie, Alexandru a decis sa-si dedice viata lui Dumnezeu si a ales sa traiasca printre calugari. In manastire a tradus din greaca in romana mai multe carti din scrierile sfintilor parinti. De altfel, el se numara printre traducatorii celei mai recente editii romanesti a culegerii de texte teologice „Everghetinos” (din gr., „Binefacatoarea”). In plus, el se ocupa si de toate lucrarile de reconstructie.

„Sunt oameni care cauta foarte mult, oameni care cauta putin, oameni pe care ii aduce Dumnezeu, oameni pe care ii aduce Maica Domnului fara tulburari fara indoieli. Si eu cam asa am patit. Pe mine m-a adus fara sa caut prea mult”, a declarat parintele Daniil, intr-un interviu pentru emisiunea „Romania, te iubesc” de la Pro TV.

Valeria Seciu s-a bucurat pentru ca fiul ei este fericit

Acesta a povestit in cadrul interviului si cum a acceptat mama lui decizia lui de a renunta la tot pentru a trai in rugaciune, spunand ca l-a sustinut.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.