Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre. Imagini rare cu prezentatoarea TV

Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre.

Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, are de fiecare dată o apariție de senzație, punându-și toate trăsăturile frumoase în evidență.

Vedeta nu se sfiește să apară fără niciun strop de machiaj pe rețelele sociale, în timp ce din ce în ce mai mulți fani îi apreciază naturalețea și sinceritatea de care dă dovadă.

Denise Rifai are, la vârsta de 36 de ani, o carieră de succes în televiziune.

Mai mult, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, având trupul mereu tonifiat și ca tras prin inel.

La televizor, poartă, de fiecare dată, o ținută impecabilă, dar și un machiaj pe măsură, care-i scoate în evidență trăsăturile.

Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre

Denise Rifai este una dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi. Până la vârsta de 36 de ani, vedeta a cunoscut succesul pe plan profesional.

La televizor, publicul o vede mereu într-o ținută sobră, impecabilă, purtând un machiaj cât să reziste atâtor lumini de pe platourile de filmare.

În viața reală, jurnalista este extrem de sinceră cu fanii ei, fără să-i fie teamă să posteze imagini cu ea fără machiaj și fără filtre.

De fiecare dată, șatena zâmbește larg, transmițându-le fanilor mesajul că se simte cel mai bine în pielea ei, așa cum este. Denise Rifai a plecat în concediu și păstrează legătura cu internauții de pe rețelele sociale.

Cum arată Denise Rifai în pantaloni scurți

Vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu ținutele sale office, dar nu doar stilul acesta o caracterizează.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai a arătat că nu ezită să încerce și alte stiluri, mult mai sexy. Ea a fost surprinsă de către paparazzii mediaflux.ro.

Îmbrăcată cu o bluză vapoaroasă cu volane și o pereche de pantaloni scurți care lăsau puțin loc imaginației, Denise Rifai a fost o apariție wow în plină stradă.

Sursă foto: Instagram, Mediaflux

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.