Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“. A

Kelly McGillis avea 29 de ani când a jucat în 1986, alături de Tom Cruise, în filmul „Top Gun”, care a făcut celebră în întreaga lume.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea, marea actriță este total schimbată, astăzi.

Vedeta are 63 de ani, dar oamenii nici nu o mai recunosc pe stradă.

Apariția ei în filmul de succes, alături de mult mai celebrul Tom Cruise, a transformat-o rapid pe Kelly într-o frumuseţe emblematică a anilor ’80-’90.

Înaltă, blondă și cu părul creț, Kelly era irezistibilă și a reușit să pună în umbră multe nume sonore de la Hollywood, cucerind inimile telespectatorilor și regizorilor de la Hollywood. După apariția în „Top Gun”, în pielea lui Charlotte „Charlie” Blackwood , ea a înregistrat un succes nebun, primind oferte pe bandă rulantă. Ea a mai jucat în peste 50 de filme, printre care și în filmul lui Harrison Ford, „Witness”, în 1985. Însă, apoi și-a pierdut notorietatea și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Kelly a fost surprinsă Hendersonville, North Carolina, într-o apariție rară. Nu mai seamănă deloc cu actriţa sexy din filmul care a făcut-o celebră, iar imaginea ei e departe de cea cu care și-a obișnuit fanii. Oamenii nici nu o mai recunosc pe stradă. În timp ce, Tom Cruise, care este cu cinci ani mai tânăr, este neschimbat și pare că a descoperit elixirul tinereții, Kelly nu mai are nimic din farmecul de acum 35 de ani, cu care a cucerit milioane de bărbați din întreaga lume, și își arată din plin vârsta. Are în prezent 63 de ani, dar pe 9 iulie va împlini 64 de ani.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.