Culiță Sterp, protagonistul unui scandal-monstru la un botez în Madrid. „A aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Mai avea să-mi dea câteva mii de euro”

Culiță Sterp, alături de trupa sa, au plecat la Madrid ca să cânte la un botez pentru care au încheiat contract pentru opt ore. La un moment dat, în timp ce se aflau în pauză, artiștii au avut parte de un adevărat scandal.

Cei care i-au chemat să cânte au refuzat să-i mai plătească la finalul evenimentului.

„Avem o întâmplare mai ciudată de povestit. Sunt aici cu toată formația, suntem la Madrid și e pentru prima dată din viața mea, de când cânt eu, când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici, la Madrid și aici erau două formații. Era Cornel Cojocaru cu formația lui.

Oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 8 seara până dimineață la 4, program normal. Ne-a chemat de la 6 seara, am stat două ore acolo, n-am zis nimic.

Am început să cântăm, am cântat trei programe și, după al treilea program, a intrat Cornel Cojocaru să cânte o oră. Și în ora aia, cât eu stăteam în pauză, ne-am dus jos, unde era alt botez.

Am zis că le facem un program la oamenii ăia o jumătate de oră. Ne-am dus jos, nu am apucat să cântăm zece minute că a venit doamna asta de sus, doamna Mihaela.

Mulțumim  foarte mult, ești foarte drăguță. I-a aruncat microfonul pe jos”, a povestit Culiță Sterp într-un Tik Tok.

Apoi a continuat Vlad, unul dintre membrii trupei lui Culiță Sterp: „Chestia e că nu e microfonul meu, eu am cântat pe microfonul unui băiat. Mi l-a luat din mână și l-a aruncat. Și a trebuit să-i plătesc microfonul”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.