Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a mers la mai mulți medici: ”Nu știam cu ce să tratez”

Mirela Vaida e o mamă implicată în creșterea și educația copiilor săi, iar vedeta face tot ce trebuie pentru a-și vedea micuții fericiți.

Prezentatoarea de la Acces a povestit recent cei fetița și cei doi băieți ai săi au un diagnostic puși de medici, iar că

a încercat tot timpul să găsească o soluție.

Mirela Vaida știe foarte bine cum să-și organizeze programul astfel încât să fie și în fața telespectatorilor, dar și să aibă timp destul să petreacă alături de familia sa.

Boala cu care se confruntă copiii Mirelei Vaida. Vedeta a mers la mulți medici cu micuții
Prezentatoarea de la Acces Direct are trei copii, o fată și doi băieți, însă vedeta a povestit recent că aceștia au fost diagnosticați cu o boală rară de care nu a auzit prea multe. Ea a precizat că sunt momente când pe pielea tuturor celor trei copii ai lor apar răni, asta datorită faptului că e foarte uscată.

Moderatoarea a mărturisit că aceștia au avut dificultăți încă de la naștere în ceea ce privește aspectul pielii și s-a speriat foarte tare atunci nu știa ce să facă pentru a-i putea trata.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez’, a declarat ea.

Totuși, după multe vizite la medici, prezentatoarea de la Acces Direct a găsit o soluție, iar astfel vedeta s-a mai ușurat în privința situației. Acum are mare grijă ca totul să fie ținut sub control.

Își mai dorește un copil
Mirela Vaida are o familie numeroasă, dar vedeta nu vrea să se oprească aici. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 și Antena Stars își dorește să fie iar mamă.

Ea a precizat că lucrează în acest sens, iar dacă e să se întâmple va fi foarte fericită alături de soțul ei, care de asemenea mai vrea un membru în familie.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, mai spunea ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.