Cu câți bărbați cunoscuți a avut relații Gabriela Cristea? S-a aflat acum!

Gabriela Cristea a avut câteva relații amoroase mediatizate. Vedeta a avut parte chiar și de relații tumultoase care nu s-au încheiat amical. Acum, însă, Gabriela este o femeie liniștită, la casa ei, alături de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea numără trei relații asumate și oficiale, adică cele au atras atenția publicului, dar se zvonește că numărul relațiilor amoroase ar fi mai mare. Gurile rele spun că vedeta a avut 7-8 relații de fapt, cele mai multe dintre ele când se afla la început de carieră.

Primul iubit al Gabrielei Cristea lucra în televiziune

Gabrielei Cristea a avut prima relație alături de Bogdan Santea. Această relație a fost în centrul atenției după ce tatăl vedetei a declarat că  aceasta ar fi fugit de acasă la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat și cu primul ei iubit, Bogdan. Iubitul Gabrielei a lucrat în televiziune, astăzi fiind tot în domeniul comunicării.

Următoarea relație, tumultoasă

După acea relație a urmat povestea cu Marcel Toader. Despărțirea nu s-a produs în termeni amiabili, iar vreme îndelungată cei doi și-au aruncat jigniri și acuzații grave, după divorțul din 2013, care a fost cu scandal.

Acuzații grave din partea ambelor tabere

Marcel Toader i-a reproșat public Gabrielei Cristea că aceasta nu s-ar fi ocupat suficient de casă, iar aceasta la rândul ei l-a acuzat de faptul că era un bărbat violent și exista și suspiciunea unui adulter.

Relația cu Tavi Clonda, stabilă

Tavi Clonda este cel care încheie lista. Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile, s-au căsătorit și au împreună două fetițe. Cântărețul și Gabriela Cristea s-au întâlni pe platourile de filmare de la Kanal D și la scurt timp au forma un cuplu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.