Cristi, un poliţist din Craiova, a murit la 44 de ani

Cristian Ciortan, un poliţist de 44 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, s-a stins din viaţă fulgerător, din cauza unei tumori pe creier.

Marţi i s-a făcut rău, a fost operat, însă noaptea trecută s-a stins, lăsând în urmă o fetiţă şi o soţie îndurată.

Cristi Ciortan, poliţistul de la IPJ Dolj şi delegatul sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, s-a stins din viaţă fulgerător, la numai 44 de ani. A fost o persoană plină de viaţă până marţi, 28 septembrie, când i s-a făcut rău la serviciu. Când a ajuns la spital a intrat în comă. Medicii l-au operat de urgenţă şi atunci familia a aflat că, de fapt, acesta avea o tumoare pe creier.

Bărbatul era aşteptat acasă de soţia şi de fetiţa sa. Sindicatul Europol a scris un mesaj emoţionant, pe Facebook: „Astăzi este o zi tristă pentru întreaga echipă a Sindicatului EUROPOL. Colegul nostru, Cristi Ciortan, delegat sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, a pierdut lupta cu moartea. Cristi era un coleg întotdeauna vesel, cu poftă de viaţă şi care ajuta pe toată lumea. În urmă cu două zile, în timp ce era în serviciu, i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital în stare de inconştienţă. A fost operat imediat, medicii descoperindu-i o tumoare pe creier. La numai o zi, în această dimineaţă, Cristi s-a stins.

Avea doar 44 ani şi era o persoană puternică, un adevărat luptător, însă boala a acţionat fulgerător, răpindu-i orice şansă de a lupta. Suntem destul de săraci în cuvinte să putem să ne exprimăm tristeţea şi regretul faţă de această pierdere. Ce a rămas în urmă, e greu de descris. O familie sfâşiată de durere, o fetiţă care avea nevoie mai mult ca oricând de Cristi şi în acelaşi timp, un întreg colectiv de colegi şi prieteni care au rămas înmărmuriţi de această veste tragică.

Din toate acestea nu putem învăţa decât că suntem cu toţii vizitatori în acest timp, iar pe acest pământ suntem doar în trecere. Scopul nostru aici este doar să observăm, să învăţăm, să creştem, să iubim… şi apoi să ne întoarcem acasă. Drum lin către îngeri, Cristi…!!!”, a scris Sindicat Europol pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.