”Copilul de bani gata” din regimul comunist face furori pe stradă! Cum se prezintă Serghei Mizil la 67 de ani

Serghei Mizil, cunoscut drept ”copilul de bani gata” al regimului Ceaușescu, arată impecabil la vârsta de 67 de ani.

Conduce un bolid de lux și este mereu în pas cu moda, iar asta de vede cu ochiul liber!

Cum se prezintă Serghei Mizil la 67 de ani

Serghei Mizil este un personaj cunoscut în lumea mondenă, fiind des învitat la emisiuni pentru a-ș povesti viața. Afaceristul are în spate o poveste impresionantă, chiar dacă este tot timpul cu un rânjet pe față și binedispus.

Serghei Mizil este fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil , fiind numit “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu. Statutul lui i-a permis multe, astfel că, înainte de Revoluție, pe vremea comuniștilor, aducea de peste hotare lucruri la care cetățenii de rând nici nu îndrăzneau să vizeze, precum aparate video, casete video/audio, geci de blugi, pe care le vindea în țară la prețuri fabuloase.Ulterior, Paul Niculescu Mizil a ajuns un om de afaceri foarte cunoscut.

Ajuns, între timp, la 67 de ani, Serghei Mizil nu-și arată vârsta dacă ținem cont de vestimentația și mașina cu care circulă în Capitală. Recent, paparazzi cancan.ro l-a întâlnit pe afacerit fix în momentul în care își părăsea bolidul decapotabil, un Mercedes Coupe care valorează, în prezent, în jur de 25.000 de euro. Nu a impresionat doar cu mașina, ci și cu felul în care a apărut îmbrăcat, semn clar că este într-un permanent “update”.

Serghei Mizil a ieșit în public încălțat cu o pereche de pantofi sport Dolce & Gabbana, al căror preț de catalog este de 800 de euro. Pe el și-a pus un tricou Neil Barrett, de aproximativ 400 de euro. Iar pentru că este un bărbat care se respectă, afaceristul a optat și pentru un ceas de firmă, Ulysse Nardin, care costă aproximativ 10.000 de euro.

Serghei Mizil a povestit experiența lui dintr-un spital Covid-19
Serghei Mizil a fost una dintre persoanele din România care s-a confruntat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a dezvăluit că a fost infectat și a mers la unul din spitale din Capitală pentru a se asigura că totul este în ordine. Acesta a povestit că realitate pe care a găsit-o în spital a fost mult diferită de cea pe care o vedea prezentată la televizor.

”Când am făcut, am zis să nu stau ca găina în casă, am și eu niște relații și am zis: hai, mă, să mă duc la un spital de COVID. Nu-i dăm numele, e spital mare numai de COVID în București. Ajung la poartă, portarii fără mască! «Ce faci aici, nea Serghei, aici nu intri decât dacă ai COVID. » «N-am COVID, mă, dar mă așteaptă cineva să-mi facă analizele… Adică am COVID, dar nu sunt confirmat, să văd acum»… Mă uitam la ei: mă, dacă e spital de COVID, cum să vorbești cu oamenii, tu fără mască? Știam, la televizor, urlau că e full totul… Era un container făcut lângă spital. Am stat o jumătate de oră, singuri, zic: mă, ne-or fi băgat ăștia la protocol. Așteptam să vină bolnavii de COVID. O căldură de muream, eram în maiouri. Mergem la plămâni, nici dracul nu era. Doctorii, în halat, își dădeau măștile jos, fumau.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.