Cine locuiește acum în casa părintească a lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a făcut, cu câţiva ani în urmă, un gest foarte frumos. După ce părinţii i-au murit, a donat casa părintească

unei familii sarmane.

Locuinţa din chirpici se afla în localitatea constănţeana Săcele, la numai 37 km distanţă de Constanta.

Clădirea are două camere, unde, conform libertatea, locuieşte un tractorist, împreună cu soţia şi cei doi copii. Bărbatul este, de fapt, fiul femeii care a avut grijă de locuinţa familiei Hagi.

„Mama a îngrijit de casă, iar domnul Hagi a decis să i-o doneze. Acum, aparţine familiei noastre, noi îi plătim impozitul, cam 80 de lei pe an. În ea locuiesc eu, soţia şi cei doi copii ai noştri”, spunea, în urmă cu ceva timp, Florin Staicu.

O familie săracă
Familia nu are prea multe resurse financiare, astfel că nu-şi permite să renoveze locuinţa. Totuşi, lângă casa a fost ridicată o cameră, ce serveşte drept bucătărie de vară.

Cât despre marele fotbalist, acum multimilionar şi patron la FC Viitorul, acesta nu a mai venit de mult timp pe meleagurile natale.

„Hagi nu a mai trecut pe aici de mai bine de 15 ani. El ştie de ce, probabil şi pentru că nu mai are pe nimeni aici de aşa de mult timp. Cât despre pancarta de la intrare, unde se scria că în această localitate s-a născut Hagi, şi ea a căzut la un moment dat, nici nu mai ştiu de ce”, declara, în 2018, un angajat al Primăriei Săcele.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.