Cine este Elena, de fapt, sotia presedintelui Ucrainei! Volodimir Zelenski a intalnit-o accidental —>

Toti ochii sunt acum pe presedintele Ucrainei, din caza razboiului ce a inceput la granita cu Romania.

Volodimir Zelenski trece prin cea mai grea perioada a vietii sale si ii este frica pentru familia sa. Politicianul a

iesit sa isi apere tara in strada si a atras aprecierea intregii lumi.

Recent, Volodimir Zelenski a facut un apel si a marturisit ca ii este frica pentru viata sa si a familiei sale.

Presedintele Ucrainei spune ca el este tinta principala a atacului trupelor rusesti. Volodimir Zelenski nu este singur in

fata acestui mare obstacol si este sprijinit de frumoasa sa sotie, pe care o cunoaste de pe vremea de cand era elev.

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de

pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva

la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o

relație. Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

Cine este Volodimir Zelenski

Volodîmîr Oleksandrovici Zelenski s-a născut la data de 25 ianuarie 1968. Înainte să devină politician și apoi președinte, a fost scenarist, comediant și producător. S-a născut într-o familie de evrei și a crescut timp de câțiva ani în Mongolia. Tatăl său a lucrat la profesor de cibernetică, iar Zelenski a urmat cursurile facultății de drept, fără să profeseze vreodată.

Atunci când era mai tânăr, a participat într-un show de televiziune, o competiție pentru actorii de comedie. În anul 2003, a co-fondat o companie de producție TV. Culmea ironiei face ca, în anul 2015, actualul președinte al Ucrainei să interpreteze un rol satiric la TV, al unui profesor de istorie ce devine președintele țării.

În anul 2018, Volodimir Zelenski a decis să intre în politică și în viața reală. A reușit să câștige primul tur al alegerilor prezidențiale din 2019, cu aproximativ 30 la sută din voturi. În cel de-al doilea scrutin, a câștigat în fața lui Petro Poroșenko, obținând în jur de 73 la sută dintre voturile electoratului.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.