Cine este, de fapt, tatal Elizei Iliescu! Ce stie fiica celei mai batrane mame din Romania despre el–>

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu devenea cea mai bătrână mamă din lume, după ce a născut la vârsta de 66 de ani.

Iată ce s-a ales de Eliza, dar și cum arată fiica Adrianei la 17 ani.

În urmă cu 17 ani, Adriana Iliescu a devenit mamă. Aceasta este cunoscută pentru faptul că a dat naștere unei copil la

vârsta de 66 de ani, dar și pentru recordul mondial obținut în urma acestui eveniment. Acum, Eliza a crescut, este o domnișoară în toată regula și își dorește să calce pe urmele mamei sale.

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, împlinește pe data de 16 ianuarie 2022 vârsta de 17 ani. Tânăra este eleva Liceului „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie. Adoră să cânte la pian și să citească. Imediat după terminarea liceului, adolescenta și-a propus să urmeze două facultăți, iar mai apoi să meargă pe urmele mamei sale ca și cadru didactic.

Eliza știe cum a venit pe lume. Mama ei i-a explicat că nu îşi va putea cunoaşte niciodată tatăl

Chiar dacă a crescut într-o familie cu un singur părinte, mama ei i-a explicat că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl. Adriana Iliescu a încercat să clădească o relație de prietenie cu fiica ei unde secretele nu și-au avut locul:

”Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații celei mai bătrâne mame din România.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.