Cine este, de fapt, Corina Caciuc? Cu ce se ocupă şi din ce face bani iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Cine este, de fapt, Corina Caciuc? Conform informațiilor, aceasta ar fi gravidă cu Laurențiu Reghecampf, cel care a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că recent a depus actele de divorț. Cu ce se ocupă şi din ce face bani iubita lui Laurenţiu Reghecampf?

Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este o tânără originară din Deva. Cei doi nu s-ar fi cunoscut în România. În urmă cu o zi, actualul antrenor al Universității Craiova declara pentru CANCAN.RO faptul că a depus actele de divorț, semn că între el și soția sa nu ar mai putea fi cale de împăcare.

Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Apoi, cei doi au fost surprinși în Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Atunci, cei doi s-ar fi purtat precum două persoane care se află într-un cuplu. La vremea aceea a fost speculat un posibil divorț între Laurențiu și soția sa, Anamaria Prodan.

Antrenorul și presupusa iubită ar locui împreună în apartamentul din Craiova și, potrivit informațiilor, cei doi ar urma să devină părinți.

Laurențiu Reghecampf și presupusa iubită ar urma să devină părinți

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon ar fi din ce în ce mai serioasă, tânăra mutându-se în casa antrenorului, la Craiova.

Mai mult decât atât, vestea că ar urma să devină părinți i-a făcut să devină și mai apropiați, susțin unele surse. Se pare că, în doar șase luni, Reghecampf va devenit tată de fată, acesta având doar băieți, pe Luca și Laurențiu Jr.

Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Corina sunt mai hotărâți ca niciodată să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Au și nași! Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc. Desigur, acest lucru se va putea realiza doar după ce se va pronunța divorțul de Anamaria Prodan. Corina  și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai, iar de atunci nu și-ar mai fiputut ține în frâu sentimentele. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par să-și asume legătura din ce în ce mai mult.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.