Cine a fost tatal Anamariei Prodan! Pe mama ei, Ionela Prodan, o stia toata Romania

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea stie ca a fost fiica interpretei de muzica populara Ionela Prodan, dar despre tatal impresarei se stiu foarte putine detalii!

Dupa moartea mamei sale, Anamaria Prodan a ramas cu o mostenire fabuloasa de cateva milioane de euro! Putina lume stie ca cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost mostenita de la primul sot, celebrul avocat Traian Tanase.

Anamaria Prodan mai are o sora, Anca Savelio, care in prezent locuieste in Statele Unite! Ea a acordat un interviu in publicatia San Diego Voyager, unde a vorbit despre tatal ei.

”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare.

Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.

Traian Tanase s-a casatorit cu Ionela Prodan la doar cativa ani dupa ce a ramas vaduv. Prima lui sotie a fost tot o faimoasa interpreta de muzica populara, Marioara Tanase, care s-a stins din viata la doar 30 de ani, intr-un cumplit accident rutier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.