Cel mai dubios cuplu din showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Cheloo

Cheloo este spaima concurenților ”iUmor”, însă în spatele imaginii de bărbat dur se află, întotdeauna, o femeie. Cu cine se iubește, de fapt, Cheloo și cum arată ”tabloul” unei relații bine ascunse de lumina reflectoarelor.

Juratul emisiunii ”iUmor” este zgârcit în declarații atunci când vine vorba de viața personală. Puțini sunt cei care știu cine este femeia cu care Cheloo se iubește, dar și motivele pentru care acesta a ales să o țină ascunsă de ochii curioșilor.

Actuala sa iubită, Daniela Moraru i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă şi un băiat. Chiar și așa, Cheloo nu se dezice de propriile principii și refuză discuțiile în care ar putea divulga secrete din ”sânul familiei”:

”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea Cheloo acum ceva timp.

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion (42 de ani), a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor. Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru.

Familia, un subiect sensibil pentru Cheloo
Chiar dacă nu vorbește despre familia lui, Cheloo este în stare de orice atunci când un necunoscut îndrăznește să-și dea cu părerea. În urmă cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el şi-a părăsit familia, rapperul şi-a ieşit din minţi şi l-a ameninţat:

”Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.