Ce s-a ales de Ștefan Hrușcă. Artistul a plecat departe de România

Este aprope imposibil ca orice român să nu fi auzit măcar o dată de Ștefan Hrușcă.

Colindele sale sunt celebre și se ascultă an de an în preajma sărbătorilor de iarnă.

De ceva ani a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a mutat pe alt continent. Ce mai afce Ștefan Hrușcă, Inventatorul Lerului.

Ștefan Hrușcă a plecat în Canada
Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai celebri artiști pe care România îi are. Acesta a devenit celebru prin prisma colindelor sale care au cucerit inimile românilor. În urmă cu câțiva ani a decis să își ia familia și să plece peste hotare, mai precis în Canada. Artistul a povestit că acolo i se spune „Steven” și a fost primit bine de comunitate.

Conform informațiilor din presă, artistul are o vilă de lux pe continetul american care ar valora mai bine de 500,000 de dolari canadieni. El și soția sa Gia locuiesc împreună cu cei do copii ai lor, fiica Andra, în vârstă de 24 de ani și fiul Ștefan Jr. în vârstă de 29 de ani.

„Acolo atmosfera e un pic mai calmă, adică nu este stresul aşa de puternic ca aici în Europa. Mie în străinătate mi se spune şi Ştefan şi Steven, Genny sau Gia este soţia mea Geanina. Aşa îi spun toţi. Ea este sufletul, este omul de care aveam nevoie, care mă completează. Suntem foarte fericiţi. Avem doi doi faini şi foarte cuminţi. Lucrează în domeniul IT şi cochetează cu moda.„, declara Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva ani.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.