Ce pensie are Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă primește o sumă infimă în comparație cu soțul ei

S-a aflat ce pensie are Maria Băsescu.

Aceasta i-a dăruit două fete şi îi este alături fostului preşedinte de zeci de ani, la bine şi la rău.

Acum chiar dacă este la pensie, fosta Primă Doamnă este încă implicată în acțiuni ale societății civile.

Cu toate acestea, pensia Mariei Băsescu este infimă…
Fostul preşedinte Traian Băsescu este foarte activ, chiar dacă este pensionar. Încă face parte din lumea politică, ba chiar a candidat pentru Primăria Capitalei. Veniturile fostului şef de stat sunt publice şi s-a aflat ce pensie primeşte lunar acesta.

Are 68 de ani şi a trăit o mulţime de experienţe pe care le poate povesti celor patru nepoţi. Traian Băsescu a fost preşedintele României între anii 2004 şi 2014. Anterior, din iunie 2000 până în decembrie 2004, a fost primar general al municipiului Bucureşti. Înainte de a se dedica carierei politice, Traian Băsescu a fost comandant de navă. În tinereţe a cunoscut-o pe cea care îi este alături de zeci de ani, atât la bine, cât şi la rău. Despre Maria Băsescu este vorba.

Ce pensie are Maria Băsescu
A fost una dintre cele mai discrete Prime Doamne ale României. Cât soţul a ocupat funcţia de preşedinte al României, 10 ani, ea a stat la dreapta lui mereu, fiind o femeie elegantă, rafinată, care rar lua cuvântul în public. Maria Băsescu a impresionat mereu prin calmitatea sa şi bunul gust. Acum s-au aflat detalii despre veniturile celor doi, cât încasează lunar fostul preşedinte, dar şi ce pensie mică ia lună de lună Maria Băsescu.
Din declaraţia de avere, se ştie că fostul preşedinte beneficiază de o pensie care i-a adus în ultimul an fiscal aproape 13.000 de euro, de aproape zece ori mai mult decât pensia soţiei de 1.350 de euro. Astfel, Maria Băsescu primeşte o pensie minimă – 700 de lei lunar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.