Ce le obligă Cristi Borcea pe femeile din viața lui să facă! Niciuna dintre soții nu a scăpat!

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România.

De-a lungul timpului, viața personală tumultoasă l-a adus pe afacerist pe prima pagină a publicațiilor din România.

Pentru a evita anumite scandaluri, Cristi Borcea le-a obligat pe toate femeile din viața lui un singur lucru.

Ce le obligă Cristi Borcea pe femeile din viața lui
Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești.

Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De-a lungul timpului, omul de afaceri a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

În trecut fostele partenere ale lui Cristi Borcea aveau obiceiul de a facecrize de gelozie în public și în platourile de filmare ale televiziunilor. Sătul de această situație, afaceristul a decis să stopeze eventualele ieșiri publice ale partenerelor lui.

În acest sens, Cristi Borcea le-a pus pe toate femeile din viața lui, la căsătorie, să semneze un act de confidențialitate.

În paginile documentului, sursele Impact spun că ar fi existat și o condiție specială. Este vorba tocmai despre evitarea scandalurilor, în public. De aceea, nicio parteneră a lui Borcea nu are voie să le jignească pe celelalte foste iubite ale sale. În urma acestei înțelegeri scrise, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Este vorba despre afaceri pe care Cristi Borcea le-a încredințat femeilor din viața lui. Astfel, Borcea a evitat ca afacerile sale să fie afectate de eventualele scandaluri amoroase.

După atâția ani în care a avut relații cu femei frumoase, Cristi Borcea pare să se fi așezat definitv la casa lui. Căsătorit de ani buni cu Valentina Pelinel, Borcea pare mai fericit ca oricând. Cei doi au împreună trei copii, dar se pare că omul de afaceri își mai dorește unul. De curând, Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt secretele relației perfecte pe care o are cu soțul său, Cristi Borcea.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.