Ce frumoasă e sora cea mica a Lidiei Buble. Nu degeaba i se spune Angelina Jolie de România –»

Lidia Buble provine dintr-o familie nu doar numeroasa, dar si cu un bagaj genetic incredibil.

Artista are 11 frati si surori aratosi, dar cea care atrage atentia ochiului in mod special este sora cea mica, poate si datorita asemanarii cu Angelina Jolie.

Uite cat de frumoasa este Lorena la 15 ani.

Lidia Buble este fara indoiala artista cu cea mai spectaculoasa familie. Fiica de pastor, originara din Deva, Lidia are sase frati si patru surori, care nu doar ca sunt modesti si muncitori, dar arata incredibil de bine.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu totii, plus 22 de nepoti si 354 de verisori”, povestea la un moment dat artista pentru Click!

Lidia se mandreste cu surorile sale si posteaza frecvent fotografii cu acestea pe Instagram. Ultima fotografie, cu mezina familiei, Lorena, a facut, insa, senzatie in mediul online. Adolescenta de 15 ani este de o frumusete izbitoare, trasaturile sale, cu ochi verzi si buze pline, amintind de Angelina Jolie. „Victoria’s Secret direct”, a comentat unul din urmaritorii Lidiei, in vreme ce un altul a remarcat „cat de frumoasa e, o adevarata papusa!”.

Desigur ca au fost si comentarii acide sau invidioase, dar nu e loc de invidie in familia Buble, surorile fiind foarte unite, asa cum povestea tot Lidia intr-un interviu: „Mama mi-a spus ca i-a fost greu cu primii trei copii, pentru ca apoi ne-am crescut unul pe celalalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit intr-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse si am avut cea mai frumoasa copilarie. De Craciun si de Paste era ceva de vis. Ne costumam in Iosif si Maria, in magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, faceam prajituri cu mama”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.