Ce făcea Elena Udrea la Revoluție: „Am ridicat mâinile pline de sacoşe şi am început să strig către soldaţi “Nu trageți” – >>

Elena Udrea a făcut o serie de dezvăluiri despre Revoluția din 1989.

Fostul ministru a dezvăluit cum au fost acele vremuri pentru ea și cum s-a implicat în brigăzile de voluntariat.

Iată ce a mărturisit Elena Udrea!

Elena Udrea a urmat o serie de cursuri în domeniul apărării și securității naționale la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”: Colegiul Național de Apărare, Colegiul de Management al Resurselor Apărării, Educațional și al Achizițiilor și un Masterat în Securitate și Apărare Națională la respectiva instituție de învățământ.

Elena Udrea a dezvăluit toate experiențele pe care le-a trăit în timpul Revoluției din 1989, pe blogul ei. Aceasta era încă consiliera lui Traian Băsescu, iar la acea vreme a redat una dintre cele mai grele perioade lae României.

Elena Udrea, mărturii despre Revoluția din 1989
Elena Udrea avea doar 15 ani, atunci când România trecea printr-una dintre cele mai dificile perioade.Fosta sefă a cancelariei se afla la Buzău, iar în lucrurile care s-au petrecut, la vremea aceea, au marcat-o și i-au rămas întipărite în memorie.
Elena Udrea a mărturisit că a crezut în Revoluție și, deși avea doar 15 ani a încercat să fie de ajutor societății, din acea perioada. Fosta ministru a dezvăluit că i-a hrănit pe soldații și voluntari aflați în timpul luptei.

”Eu sunt dintre aceia care au crezut în Revoluţie.

În zilele acelea, începând cu 22 decembrie, am ieşit în Piaţa Dacia unde pe la ora 15.00 se adunaseră mulţi oameni. S-au auzit împuşcături. Mai târziu, pe la 18.00-19.00, s-au auzit împuşcături şi la Lumea Copiilor. Se făceau coloane pentru plecarea spre Bucureşti. (…) Nu m-au acceptat, eram o fată de 15 ani, au considerat că nu pot ajuta cu nimic. Pe bună dreptate. Când am plecat spre casă, am coborât la alimentara de la subsolul magazinului Dacia. Aveau brânză de burduf şi cârnaţi olteneşti. La liber, fără coadă. Mi s-a părut extraordinar.(…) Am ajuns acasă şi am pregătit pachete cu sandwich-uri şi ceai fierbinte pentru soldaţii şi voluntarii care asigurau paza diverselor instituţii de stat buzoiene. Îmi amintesc cum în faţă clădirii Poştei Române, un fel de Palatul Telefoanelor, era o baricadă. Am ridicat mâinile pline de sacoşe şi am început să strig către soldaţi “nu trageti”. Pare hilar acum, nu-i aşa? ”, a dezvăluit Elena Udrea, pe blogul ei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.