Ce făcea Anamaria Prodan de fiecare dată când afla că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o –

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a avut mai multe amante de-a lungul timpului, așadar nu a fost atât

de uimită atunci când a aflat că fostul ei partener de viață se iubea în secret cu nimeni alta decât Corina Caciuc, care este și însărcinată în prezent.

Iată cum proceda sexy impresara de fiecare dată când afla că a fost înșelată!

Anamaria Prodan a confirmat faptul că nu este prima dată când a fost înșelată, așadar Laurențiu Reghecampf a avut relații cu femei diferite în timp ce încă era căsătorit cu sexy impresara, relații de care Anamaria Prodan a știut.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a continuat să îl numească pe Laurențiu Reghecampf ”Soarele meu”, să aibă încredere în el și să îl iubească necondiționat. În podcastul online realizat de Codin Maticiuc, sexy impresara a povestit cum a reacționat atunci când a aflat că a fost înșelată.
Anamaria Prodan a spus că niciodată nu i-a verificat telefonul mobil fostului său partener de viață și că a avut încredere oarbă în Laurențiu Reghecampf până în ultima clipă. De fiecare dată când a aflat că Laurențiu Reghecampf a clacat, le-a impus anumite lucruri copiilor ei.

Așadar, în astfel de momente, Anamaria Prodan le interzicea copiilor săi să discute în afara familiei despre relațiile extraconjugale pe care le avea Laurențiu Reghecampf, tatăl lor, cu diferite femei.

”Instructajul” pe care Anamaria Prodan îl făcea copiilor ei
Mai mult decât atât, Anamaria Prodan le spunea fiicelor sale și fiului ei că nimeni nu ar trebui să afle ce se întâmplă în familia lor și păstra infidelitățile fostului său partener de viață departe de ochii presei sau ai lumii.

”Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu, atât am zis: dacă vreodată cineva deschide gura, are de-a face cu mine. S-a închis instant. El de fiecare dată a tăcut, de frică, pentru că știa că nu are suficient de mulți bani să trăiască. La nivelul la care îl adusesem eu. Lucru care se întâmplă și acum”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan a povestit că l-a iertat de foarte multe ori pe Laurențiu Reghecampf pentru infidelitățile sale. De fiecare dată, celebrul antrenor și-ar fi cerut iertare de la sexy impresara, promițându-i că nu se va mai întâmpla.

”Alo! Copii! Din momentul ăsta subiectul s-a închis, tati a greșit. Dacă vă aud pe vreunul, vă rup gura! Deci, din momentul ăsta, o luăm de la capăt! Dacă unul vreodată deschide subiectul, e jale!”, le spunea Anamaria Prodan copiilor ei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.