Câți bani a primit Bianca Drăgușanu ca să participe la Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1

Bianca Drăgușanu a fost prezentă la Revelionul de la Antena 1, celebrul spectacol prezentat de Dan Negru.

Potrivit unor surse, fosta soție a lui Victor Slav ar fi avut cel mai mare onorariu dintre vedetele care au participat la

show-ul din noaptea dintre ani.

Filmările au avut loc pe 3 și 4 decembrie, iar nume grele din showbiz-ul românesc vor putea fi văzute, la TV, în noaptea dintre ani la Antena 1. Șefii trustului nu s-au zgârcit deloc și au băgat mâna adânc în buzunare pentru personajele ”Regelui audiențelor”.

Toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro. Cea mai bine plătită vedetă dintre toate, însă, ar fi Bianca Drăgușanu. Blondina și-a negociat ”la sânge” contractul, iar pentru 16 ore de filmare ar fi cerut un sfert din prețul rochiei pe care a purtat-o în platoul de televiziune.

”Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei. Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a mărturisit o sursă din trust.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.