Cătălin Măruţă e NEGRU DE FURIE..PRIN PATUL CUI A TRECUT ANDRA? Marele SECRET pe care cântăreaţa nu-l voia aflat vreodată! E FABULOS cu cine S-A IUBIT marea vedetă

Andra, celebra cântăreață de muzică pop, a dezvăluit detalii neștiute despre viața ei personală.

Recent, aceasta a recunoscut câte relații a avut înainte de căsătoria cu Cătălin Măruță.

„Eram rușinoasă, nu făceam primul pas.”, a spus aceasta.

Despre cariera sa muzicală știm aproape totul, însă când era întrebată despre viața ei intimă, Andra mereu a fost discretă. Recent, însă, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit direct despre relații ei amoroase din trecut.

Deși are o familie fericită alături de Cătălin Măruță, care o face mereu să zâmbească, îndrăgita artistă a avut inima frântă în trecut. Într-un interviu, aceasta a dezvăluit câți iubiți a mai avut înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț și ce impact emoțional au avut acestea asupra ei.

Câți iubiți a avut Andra înainte de Cătălin Măruță?
Înainte de a se căsători cu celebrul prezentator TV, Andra a mai avut două relații serioase. Aceasta a explicat că era o fire rușinoasă și că nu făcea niciodată primul pas când venea vorba de băieți, însă nu ducea lipsă de admiratori.

„Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul.

Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeşte cumnatul meu”, a spus Andra.

Andra, inimă frântă din cauza dragostei
Frumoasa brunetă s-a iubit în trecut cu un fost membru al trupei Groove, numit Dragoș. Relaţia lor a ţinut doi ani şi jumătate, iar după despărțire artista a fost extrem de afectată.

„Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur». Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, spuneau apropiații Andrei atunci.

Deși a avut inima frântă o perioadă, Andra a cunoscut fericirea, din nou, în brațele lui Cătălin Măruță, bărbatul cu care s-a măritat și cu care are doi copii frumoși.

Andra, detalii neștiute despre căsnicia cu Măruţă
Cele două vedete se iubesc de 15 ani de zile, având una dintre cele mai lungi relații din showbiz-ul românesc. Secretul mariajului lor de succes este faptul că niciodată nu s-au sufocat unul pe altul și și-au dorit mereu același lucru de la viitor, ajutându-se reciproc.

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a spus Andra, conform viva.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.