Cătălin Măruță, despre retragerea din televiziune. Prezentatorul a spus adevărul: “Să iau o pauză…”

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Este iubit de o mulțime de oameni și se bucură de un succes formidabil.

Se pare, însă, că a avut și momente în care s-a gândit să renunțe la televiziune, despre care a vorbit acum cu sinceritate.

Cătălin Măruță, adevărul despre televiziune

Cătălin Măruță este deja una dintre vedetele-imagine ale postului ProTV. Nimeni nu s-a gândit că celebrul prezentator ar dispera vreodată din lumina reflectoarelor, dar se pare că a luat în calcul această opțiune.

Vedeta dezvăluit că, la un moment dat, și-a dorit să nu se mai afle în fața micilor ecrane, ci să se retragă alături de familie. Simțea că nu petrece prea mult timp alături de cei dragi și a fost la un pas să renunțe. Totuși, a analizat mai bine situația și și-a dat seama că nu poate sta departe de televiziune.

“Am avut un moment atunci când am vrut să iau o pauză atunci când m-am gândit că aș vrea să stau mai mult cu familia și asta e exact, cred, tot ce contează. Atunci când tragi linie, timpul petrecut cu cei dragi e mai important decât absolut orice, pentru că cu aia rămâi.

Premiile îți dau elan, îți măresc ego-ul, dar cel mai important lucru în viață este familia.”, a declarat Cătălin Măruță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Măruță se pregătește de operație
Cătălin trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Prezentatorul TV se pregătește pentru o operație importantă, pe care a programat-o de mult timp. Așteptarea a luat sfârșit, iar vedeta urmează să se prezinte la medic.

Soțul Andrei se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Vedeta a recunoscut tuturor apropiaților că s-a ales cu o afecțiune de toată frumusețea în vacanța de anul acesta, când a ajuns să își rupă ligamentele.

A avut parte de dureri mari de atunci și acum are nevoie de ajutorul medicilor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.