Cătălin Botezatu, în lacrimi Ce s-a întâmplat cu celebrul designer. Are legătură cu Angela Similea –»

Celebrul designer Cătălin Botezatu a ajuns la vârsta maturității depline, ocazie cu care el a vărsat lacrimi de fericire.

Cu o zi înainte de a împlini 55 de ani, după urarea pe care i-a făcut-o Angela Similea, ochii designerului s-au umplut de lacrimi.

Totul s-a întâmplat în emisiunea Teo Show, la care a luat parte cu ocazia aniversării.

Trebuie precizat că pe Cătălin Botezatu și Angela Similea îi leagă o veche prietenie, designerul făcându-i artistei mai multe ținute de-a lungul timpului.

Vineri, 3 decembrie, Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani, iar cu o zi înainte de aniversare, creatorul de modă a fost invitat în emisiunea „Teo Show”.

Aici, alături de moderatoarea Teo Tradafir, creatorul de modă a avut parte de multe surprize. Iar una dintre acestea chiar i-a umplut ochii de lacrimi, după ce a fost sunat de o veche prietenă.

Cătălin Botezatu, lacrimi la vârsta maturității depline
Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu are tot ce își poate dori pe plan profesional. Înaintea aniversării sale, Cătălin a fost invitatul prezentatoarei Teo Trandafir în emisiunea acesteia de la Kanal D. Aici, apropiații i-au făcut urări speciale, dar totodată designerul a avut parte și de surprize plăcute. Însă cea mai deosebită dintre ele pare să fi fost cea făcută de Angela Similea, care a intervenit telefonic.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.