Cântăreața Sinead O’Connor suferă de o boală gravă. „Nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată”

Cântăreața Sinead O’Connor suferă de o boală gravă. Artista a recunoscut că se luptă cu depresia de 15 ani și că a recurs la unele gesturi cumplite. Vedeta a trecut prin mai multe tentative de suicid de-a lungul anilor și a recunoscut că mereu trăiește cu frică.

Ajunsă la 53 de ani, cântăreața și-a rugat fanii să o ajute cu sfaturi. Într-una din postările sale de pe o celebră rețea de socializare a recunoscut că este înfometată și nu poate să mănânce pentru că suferă de o agorafobie „paralizantă”.

Cântăreața Sinead O’Connor suferă de o boală gravă
Pe unul dintre conturile de Twitter a publicat mesaje despre cât de greu îi este în perioada aceasta.

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”, a povestit artista.

Sinead a revenit pe Twitter următoarea zi pentru a-și asigura fanii că „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

Sinead O’Connor a avut mai multe tentative de sinucidere
Cântăreața Sinead O’Connor suferă de o boală gravă cu care se luptă de 15 ani. Depresia a făcut-o să recurgă în trecut la unele gesturi extreme. Artista a trecut prin mai multe tentative de sinucidere.

Snead O’Connor a devenit cunoscută și apreciată în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa „Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Piesa a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

A patra căsătorie a lui Sinead O’Connor a durat doar 16 zile
Celebra artistă a avut parte și pe plan personal de perioade extrem de zbuciumate. În anul 2011 aceasta s-a despărțit de soțul ei la doar 16 zile de la căsătorie.

Relația se stricase înca din ajunul Crăciunului din anul 2011, din cauza presiunilor făcute de cei din anturajul soțului, potrivit anunțului postat de artista irlandeza.

„Unele persoane din viață lui, care nu m-au întâlnit niciodată, și-au format păreri despre mine pe baza a ce au citit în media„, scria Sinead.

Ea amintește și un alt moment care lui Barry nu i-a picat deloc bine: „Am pornit într-o goana sălbatica în căutare de «iarba» pe care s-o fumez în noaptea nuntii, dat fiind că eu nu consum alcool„. Cum toate acestea l-au afectat prea mult, cântareata a decis să-i „redea libertatea„: „O femeie trebuie să fie bucuria soțului ei„, și-a justificat ea decizia.

Desi spune despre Barry ca „e un om minunat si îl iubesc foarte mult„, artista considera „o greseala graba cu care ne-am casatorit„. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Internetului: ea a postat un blog în care se descria drept „înfometata de sex” si cerea potentialilor doritori sa-i scrie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.