Cand A Deschis Sertarul Mamei A Inceput Sa Planga.

Au trecut trei ani de când îndrăgita artistă Ionela Prodan a părăsit această lume.

Anamaria Prodan nu pare că nu a trecut peste pierderea mult iubitei sale mame. Impresara nu vrea să se despartă sub nicio formă de unele lucruri ale artistei. “Nu se dau, nu se vinde nimic”, a spus clar soția lui Reghecampf.

O adevărată doamnă a muzicii românești, Ionela Prodan a lăsat în urmă, pe lângă cântecele sale care și acum bucură inimile tuturor celor ce o ascultă, și o comoară la care fiicele ei nu vor renunța niciodată, așa cum a spus-o clar chiar impresara.

Pe Anamaria Prodan o știm o femeie extrem de familistă, odată din relația cu mama ei, cât și din relația cu soțul și copiii ei. Au trecut 3 ani de când Ionela Prodan a murit, însă impresara pare că nu a trecut peste pierderea suferită.

Anamaria Prodan, despre comoara lăsată Ionela Prodan: Nu se vinde

Și chiar dacă se știe că atunci când vine vorba de mama ei, impresara nu se uită la bani și dă de pomană cum se cuvine oamenilor sărmani, cărora le dă mâncare și haine, iată că sunt anumite lucruri ale îndrăgitei interprete nu se vor da niciodată.

Anamaria Prodan a dat peste cea mai de preț comoară lăsată de mama ei, artista Ionela Prodan, chiar la 40 de zile de la moartea regretatei interprete de muzică populară. Este vorba despre neprețuitele costume populare care se aflau în dulapul artistei.

Alături de sora ei Anca, Anamaria Prodan a luat decizia ca cele 70 de costume populare ale mamei lor, regretata Ionela Prodan, să nu le vândă niciodată, nedorind să se despartă de ele.

Așadar, costumele populare ale Ionelei Prodan vor fi păstrate de fiicele ei, iar Anamaria Prodan a declarat că le va purta atât ea, cât şi şi familia ei, sora şi cele două fetele ale sale.

Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a povestit Anamaria Prodan pentru Click!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.