Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală de Tik Tok a decedat. Logodnicul ei de 19 ani trece prin momente de suferință

Bunicuța de 76 de ani, care a devenit celebră pe Tik Tokm a decedat. Femeia a avut un iubit mult mai tânăr decât ea, în vârstă de 19 ani, care a cerut-o în căsătorie. Băiatul trece prin momente grele după pierderea iubitei sale, semn că a iubit-o cu adevărat, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi.

  • Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală pe Tik Tok, a decedat
  • Iubitul ei de 19 ani trece prin momente de suferință după pierderea ei

Giuseppe D’Anna trece prin momente de suferință, după ce iubita sa de 76 de ani a decedat. Cei doi aveau o relație fericită, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, care era de 57 de ani. Băiatul a cerut-o pe bunicuță de soție, însă se pare că nu au mai apucat să se căsătorească. Femeia a avut o apariție fresh pe Tik Tok, platforma pe care a devenit virală.

Bunicuța de 76 de ani virală pe Tik Tok a decedat

O femeie din Italia a devenit virală pe Tik Tok, după ce le-a arătat internauților că la cei 76 de ani ai săi, reușește să trăiască ca în adolescență. Aceasta s-a afișat alături de iubitul ei, în vârstă de 19 ani, alături de care a dus o viață de invidiat, plină cu cadouri și momente de răsfăț.

Mai mult, femeia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei mai tânăr cu 57 de ani, semn că cei doi își doreau să formeze o familie, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Însă, nu au mai apucat să își ducă planurile de viață al bun sfârșit, deoarece femeia a decedat. Acesta a publicat un videoclip pe Tik Tok în care anunță acest lucru, iar fanii ei și-au exprimat suferința în secțiunea de comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.