Bob Saget a murit. Celebrul actor american, găsit mort într-o cameră de hotel

Actorul american Bob Saget, cunoscut în mod special pentru rolul său din serialul Full House (Casa plină) în anii 1980 – 1990, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat Poliţia.

E doliu la Hollywood, după ce Bob Saget a murit la vârsta de 65 de ani. Îndrăgitul actor şi-a găsit sfârşitul în circumstanţe suspecte duminică seara.

Cauza morţii artistului nu a fost încă stabilită.

Celebru pentru rolul lui ” Danny Tanner” din sitcomul „Full House”, Bob Saget tocmai îşi începuse un turneu de spectacole de comedie prin mai multe orase americane. Ultima sa apariție a avut loc sâmbătă seara în oraşul Jacksonville.

Cu câteva ore înainte de a-şi găsi sfârşitul, actorul a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu un mesaj entuziast în care spunea că întoarcerea la comedie l-a făcut să se simtă ca la 20 de ani.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris comediantul.

Angajaţii hotelului în care era cazat Bob Saget au chemat Poliţia, după ce actorul nu a mai răspuns la apeluri. Din primele informaţii, el nu consumase băuturi alcoolice sau droguri. Deocamdată, anchetatorii nu au făcut publice detalii privind cauza morţii.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.