Băutura, bat-o vina! A ajuns de nerecunoscut din cauza alcoolului! Toți se freacă la ochi când o văd, căci nu le vine să creadă că e tocmai ea

Pe vremuri de o frumusețe rară, astăzi Lara Flynn Boyle este pur și simplu de nerecunoscut din cauza nenumăratelor operații estetice. De asemenea, la această transformare radicală a actriței a contribuit și stilul de viață dezorganizat. Mai mult ea ar fi încercat să repare anumite operații greșite, iar rezultatul nu a fost satisfăcător.

Nu mai este o noutate faptul că vedetele de le Hollywood apelează deseori la îmbunătățiri estetice pentru a arăta bine în fața publicului. Și totuși, unele dintre ele au avut parte de schimbări șocante. Printre acestea se numără și actrița Lara Flynne Boyle, care este total transformată după ce și-a făcut numeroase intervenții estetice.

Lara Flynn Boyle, pur și simplu de nerecunoscut

Multe vedete de la Hollywood apelează la operații estetice pentru a-și aduce îmbunătățiri fizicului, având în vedere că timpul nu iartă pe nimeni. Ei bine, în timp ce unele vedete arată foarte bine deși au apelat la ajutorul esteticienilor, altele au ajuns să aibă fizionomia complet schimbată și deloc pe placul publicului din cauza operațiile estetice. În cea de-a doua categoria se află și actrița Lara Flynn Boyle, în vârstă de 50 de ani.

Vedeta din serialul Twin Peaks s-a transformat total, după ce a apelat la numeroase intervenții chirurgicale. În prezent, vedeta este îmbătrânită și se poate vedea că operațiile estetice pe care le-a făcut, nu sunt reușite. Așadar, cândva una dintre cele mai frumoase și sexy femei de la Hollywood, avea să se transforme într-o persoană de nerecunoscut. Lara Flynn Boyle a cucerit milioane de oameni din întreaga lume cu frumusețea ei, dar cu anii, aceasta s-a schimbat extrem de mult, mai ales din cauza operațiilor estetice nereușite și a abuzurilor la care și-a supus organismul.

În ultimele imagini surprinse cu vedeta se poate vedea că fața acesteia este umflată, la fel și buzele, din cauza injecțiilor cu botox. În 2012, medicul estetician Dr. Anthony Youn a declarat că actrița ar fi încercat să-și repare operațiile greșite, dar a făcut mai rău.

„Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi”, a declarat specialistul.

Lara Flynn Boyle se teme de bătrânețe

La 32 de ani, Lara declara într-un interviu că îi este frică de bătrânețe, menționând totodată că nu este adepta măsurilor drastice în privința aspectului fizic.

„Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine”, a mărturisit actriţa. Și totuși, timpul nu a iertat-o astfel că Lara Flynn Boyle este acum de nerecunoscut.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.