Au trecut 25 de ani de când s-a stins Prințesa Diana – Printul Harry a răbufnit și a dezvăluit ce a răpus-o, de fapt, pe mama lui

Prințul Harry a răbufnit după ce BBC, prin reprezentanții săi, a recunoscut lipsa de profesionalism în realizarea unui interviu cu Prințesa Diana, în anul 1995.

Ducele de Sussex, fiul prințesei, a declarat că evenimente ca cel menționat au contribuit în mod decisiv la sfârșitul tragic al mamei sale.

Conducerea trustului BBC a recunoscut că unul dintre jurnaliști a folosit „metode înșelătoare” pentru a obține interviul din 1995 cu Prințesa Diana.

Martin Bashir, care a intervievat-o pe Lady Di, este anchetat și subiectul unui proces în instanță, după ce a falsificat mai multe documente și a mințit-o pe Prințesa de Wales ca e urmărită și interceptată constant.

Respectivul jurnalist și-a cerut public scuze, dar Printul Harry nu a fost impresionat de gestul tardiv făcut de acesta. Totodată, Ducele de Sussex spune că evenimentele de acest gen au contribuit decisiv la moartea mamei sale.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă care și-a dedicat viata slujirii. Era rezistentă, curajoasă și, fără îndoială, cinstită. Efectul de undă al unei culturi de exploatare și practicile neetice au fost cele care i-au luat viața. Mama noastră și-a pierdut viața din această cauză, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat prințul Harry, revoltat.

Și Prințul William a condamnat vehement interviul care a determinat-o pe Prințesa Diana sa facă acele mărturisiri.

„Cred că modul înșelător în care a fost obținut interviul a influențat substanțial ce a spus mama mea.

Interviul a contribuit major la înrăutățirea relației dintre părinții mei și, de atunci, i-a rănit pe mulți alții. Îmi provoacă o tristețe de nedescris să știu că eșecurile BBC au contribuit semnificativ la frica, paranoia și izolarea ei, de care îmi amintesc din acei ultimi ani cu ea”, a declarat public Prințul William .

Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un groaznic accident de circulație petrecut în Paris. Lady Di încerca să scape de paparazzi, care îi urmarea pe ea și pe iubitul ei de atunci, Dodi Fayed.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.